Vores Køreheste.

Artus og Bonte De Niro Rømø 2013.Første gang de var ved vandet.

For 2 år siden begyndte vi med at køre hestevogn. Det er noget vi nyder meget i familien. Det er så skønt at sidde i vognen og nyde det danske vejr.

Vores 2 Hingste Bonte De Niro og Jeopardy er begge kørt til. Bruges også som ride heste.

Bonte De Niro blev kørt til for et år siden som 9 år. Han bliver kørt sammen med vores vallak Artus. Artus blev kørt til for 2 år siden. Artus har vi brugt til at køre Bonte De Niro tilmed.

Jeopardy fik vi i marts 2014. Han blev kørt til sidst i Juli. Bestod Materialeprøven for vogn d 20-09-2014. Jeopardy er kåret i dansk Barok Pinto, som er en Underafdeling af Dansk pinto forening.

 

Jeopardy er ved at være klar til materialeprøven på Vilhelmsborg. 20-09-2014.

Wittie bliver trænet i at hente træ hjem fra skoven. Wittie er efter Bonte De Niro. Wittie er ikke blevet kørt så meget i år 2014, da hun har gået med føl. Wittie er i gang igen.

Calina er avlet hos os. Hun er efter Jasper og Barockpinto hoppe Corenna. Calina er kørt både i en og to spand. Calina har fået ny ejer. Calina er siden hen blevet redet til. Calina er 4 år.

King Basse er efter Bonte De Niro og frieser hoppe Evita. . King Basse er tilkørt, og kan køre i to spand. King Basse blev kørt sammen med Calina. King Basse er 3 år.

Calina og King Basse. Forår 2014. Begge to er flyttet til en familie i Sønderjylland. De er begge to ved at blive redet til.